プリンス オブ オレンジ カルチャー スクールです。悩んだり、怒ったり、一人でイライラしたり、あとで考えると、どうでもいいような事で焦っていたり、ふと気が付くと、胸にポッカリ穴が開いたような空しさに泣けてきたりしますよね。何で生きているんだろう?私は誰なんだろう?短い人生ですよね。両腕を少し広げたくらいの一生で、もうどの位生きたのでしょう。今まで私は何をやってきたんだろう!皆答えを探しながら忙しく生きてきました。答えを出すと、また新しい問題が生じます。限りが無いのです。律儀に考えすぎず、少し立ち止まってご自分の時間を限りなくスローにしてみてはいかがですか?
7/31/2011
Nukadoko
It rains this morning. The wind does not blow. It is relatively cool morning. Nukadoko(salted and fermented rice-bran paste for pickling vegetables). I got Nukadoko from the woman of the farming family who always sold vegetables to me around one week ago. It is the antique which mixed various spice with Nukamiso. It smells very good. I soaked a cucumber and an eggplant. By the days to soak them, the taste of vegetables changes steadily.
The pickles are very delicious at all stages!
I soaked Makuwauri.
It is very delicious, too!
The rice bran pickles which is fermented food are most suitable for the food poisoning prevention.
Nekogahora rues de Nagoya et Yokohama Atsugi promenade
登録:
投稿 (Atom)